Get Adobe Flash player
La nostra empresa
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)French (Fr)

Novetats

  • VTEM Shutter
  • VTEM Shutter
Com ens ha conegut?
 

Usuaris en línia:

Tenim 2 visitants en línia

La nostra empresa

 

terciopelo1

Comercial Melba Textil, S.L és una empresa dedicada a la comercialització d’una amplia gama de teixits i teixits-no-teixits per a diferents sectors. Les nostres instal·lacions es troben situades a Sant Fruitós de Bages (Barcelona), al centre d’una de les zones que històricament poseeixen més tradició a la industria tèxtil de Catalunya i Espanya.

Les bones comunicacions de la zona ens permeten disposar d’una gran capacitat logística a disposició dels nostres clients a Europa.

El principal objectiu de Comercial Melba Textil ésa conseguir que els nostres teixits i teixits-no-teixits presentin la millor relació qualitat-preu del mercat, treballant en estreta col·laboració amb els nostres clients i proveïdors.

La nostra missió és satisfer les noves necessitats dels nostres clients. Treballem en aquesta direcció i és per això que hem incorporat recentment nous productes, ampliant la nostra oferta:

  • Entreteles teixides i no-teixides
  • Tires depilatòries DEPILMELBA
  • Tovalloles no-teixides de gran qualitat DRYLINE.
  • Representació d’un gran fabricant de teixits-no-teixits per a l’automoció, serveis hospitalaris, filtratge, llar…

La nostra política es basa en aconseguir la fidelització dels nostres clients gràcies a un gran equip humà, responsable i compromès en el seu treball diari i amb l’emprpesa i, per sobre de tot, gràcies a la qualitat dels nostres productes i els exahustius controls de qualitat a que aquests són sotmesos, que garantitzen als nostres clients unes característiques tècniques estables.

Esperem que, un cop visitada la nostra web, haguem aconseguit que s’interessi per la nostra empresa i els nostres productes.

No dubti a contactar amb nosaltres, l’atendrem amb molt de gust!

COMERCIAL MELBA TEXTIL S.L.